Invasion Malmö!

Då är vi här igen! Veckan innan final, dagar kvar till något som börjar bli en tradition för oss orangea. Årets fest, årets höjdpunkt!

Självklart har vi i Södra Kurvan styrt upp förfest till lördag! Förra årets succé på Drumbar blir nu något större. Vi har även i år ett samarbete med Malmös bästa barer. Vi kommer hålla till på Drumbar och Moosehead på Lilla Torg i Malmö. Det kommer erbjudas en rabatterad Hamburgare och öl från Charlies så vi känner oss hemma.

Klassiskt burgare med Friskatorpets Black Anguskött för 160:-(ord.pris 195) är dagens meny, vi förbereder er alla att det kan ta en stund att få mat i med att vi kommer välla in ett stort antal samtidigt.  Extra personal är insatt och de kommer göra allt för att vi ska känna oss nöjda!

Båda ställena kommer slå upp dörrarna 10.30 bara för oss orangea. Så är man hungrig så ring och boka, vardagar efter 14:00. Uppge ”IFK 1899” namnet på sällskapet ect.

Moose Head: 040-120423
Drumbar: 040-79990

För er som stannar i Malmö efter matchen är båda ställena öppna för vidare efterfest.

photo0jpgo

På tisdag har vi vårt årliga telefonväkteri och ringer runt och erbjuder biljetter till våra medlemmar. Som vanligt går vi efter en lista på årets bortamatcher och andra kriterier som vi anser tillfört mest under året. Förhoppningsvis får alla våra medlemmar en biljett.

Vi hoppas att alla orangea sluter upp tillsammans på Lilla torg och skapar en fantastiskt fest innan vi tillsammans åker till Malmö Arena och håller kvar guldet i vårt vackra Skåne!

Vi ses i Malmö!

/André Sjöberg, Södra Kurvan 

Lämna ett svar