Kära medborgare!

Ikväll har vi haft ett litet styrelsemöte där vi försökt pussla ihop de sista bitarna innan säsongen drar igång. Vi har många trådar att dra i samtidigt som vi inte är så mycket folk.

Vi har förstått att det fortfarande är en hel del som inte riktigt vet vad det är vi gör och vad det innebär att vara medlem hos oss. Ni kan året om nå oss på sodrakurvan@gmail.com om ni har frågor eller idéer ni vill nå fram med. När vi har vårt årsmöte är alla välkomna att besöka oss och få svar på sina frågor. Vi berättar lite om oss och vad vi har för planer för året. Vi kommer även att försöka få till en supporterträff nu i samband med säsongsstarten (datum ej fastställt än). Sen finns vi ju alltid på matcherna där ni kan komma bort till oss och prata med oss. Både vid vår sektion och där vi kommer att sälja medlemskap inför varje hemmamatch.

För att driva en sådan här förening krävs det resurser. Och med resurser menar vi både ekonomiskt och med hjälp av medlemmar i handkraft. Vi har en årsavgift på 100 kr för att bli medlem hos oss. Oavsett om du vill sitta på långsidan, stå med oss i klacken eller kanske inte ens vara på matcherna. Så vill ni bara hjälpa oss ekonomiskt (så kallad stödmedlem) behöver ni alltså inte ens vara på matcherna om ni inte vill. Men ni vill kanske hjälpa till att sätta IFK och Kristianstad som stad på kartan. Då är detta alternativet perfekt. Har du/ni ett brinnande hjärta för IFK och vill hjälpa till före, under, efter och emellan matcherna är det samma årsavgift. Skillnaden är bara att du mer än gärna frivilligt får hjälpa till med allt som behövs.

Vi har också fått höra med tiden att varför gör ni inte si och varför gör ni inte så. Detta hänger ihop med förgående punkt. Har ni idéer eller förslag får ni mer än gärna hjälpa till med att förverkliga dem. Allt från klackramsor till hur vi sköter olika saker idag. ”Varför kör ni inte fler/coolare ramsor?” Absolut! KOM MED FÖRSLAG!

Vi försöker hela tiden utvecklas och uppgraderas och tillsammans med er kan vi fortsätta att vara sveriges bästa handbollsklack! Så gammal som ung, ointresserad som fanatiker, Välkomna till Södra Kurvan!

NU TAGGAR VI FÖR EN NY SÄSONG!

Med vänliga hälsningar
Styrelsen i Södra Kurvan

Ps:
Vi har för tillfället endast ca 25 plaster kvar hos oss i klacken. Först till kvarn!

Vill du som medlem åka med i södra kurvans buss till matchen mot H43 i Lund Lördagen den 21 september har vi för tillfället 7 platser kvar i bussen.

Lämna ett svar