Utveckling.

Hej alla brandgula!

Vi i Södra Kurvan jobbar alltid för att utvecklas och finna nya sätt att hjälpa fram vårt lag, och ett sätt är kommunikation. Denna hemsida är till för att vi ska kunna sprida information om oss på ett bättre sätt, den är till för att vi ska kunna nå ut till er medlemmar/IFK-supportrar på bästa sätt. Vi brukar ofta få frågor om vad vi gör, det är meningen att denna sida ska ge er svar på dessa frågor.

Vi har valt att prova att använda oss av ett forum till att börja med där man kan skapa trådar och diskutera ämnen som har med IFK Kristianstad att göra. Man kan enkelt logga in med Facebook/Twitter och börja diskutera direkt.
Det finns vissa delar som ska utvecklas på sidan, bland annat så kommer det komma till en flik som kommer handla om hur man blir medlem i vår förening. Vi kommer inom kort även lägga ut våra ramsor skriftligt, men i framtiden är det även tänkt att vi ska lägga upp ljudfiler så alla hör vad vi sjunger och kan följa med på bästa sätt.
Bloggen kommer uppdateras regelbundet, tanken är att vi ska använda den som en plattform för att nå ut till er med viktiga nyheter, men ska även kunna användas för matchrapporter och annat smått och gott.

Vi kan även informera om att inom kort så kommer det komma lite Södra Kurvan-merchandise, det är något vi jobbat på ett tag, vi kommer göra ett litet släpp till att börja med för att se om det finns något intresse för det, så håll ögonen öppna.

Med detta inlägg så välkomnar vi er till vår hemsida! 
/André Sjöberg, Södra Kurvan.

Lämna ett svar