Åhus Handboll – IFK 2 Svart, 14-14

Åhus Beachhandboll
Weblink Elitklass, omgång 7
23/7, 13.00

Åhus må parkera utanför slutspelsplats men de fortsätter att gäcka storebror från stan. Vinst i går mot IFK 1 Orange och nu en poäng mot IFK 2 Svart. Faktum är att Åhus enda poäng i tabellen har de tagit mot just IFK.

Sascha är den här gången med på uppkastet men Åhus gör en fräckis och kastar sig fram och tar bollen, men friläget sätter de i ribban. Sascha gör 0-1, Simic räddar kantläget från höger och Hallén sätter 0-2. Åhus är skakade och tappar bollen i anfall. Hallén tar den men behandlar den som en tvål i duschen och tappar den igen. Åhus gör sitt första mål.

Tim flipplobbar in 1-3 från högerkanten. Simic är på nästa boll men den går ändå i mål. IFK kastar bort bollen i anfall. Åhus försöker lobba, Simic gör sig lång och räddar men bollen gör några märkliga studsar i sanden och går retligt in i mål. 4 lika.

Resten av matchen följs lagen åt. IFK tar ledningen och Åhus kvitterar. Med en minut kvar gör Tim 12-13 men Åhus kvitterar. Med 30 sekunder kvar gör Sascha 13-14 men Åhus kvitterar igen. Precis som i förra matchen försöker Simic skjuta istället för att lobba och Åhus kan blockera bort bollen.

Poängen för upp IFK 2 Svart i serieledning på 12 poäng men Flensburg (11 poäng) har en match mindre spelad.

/Daniel Sirensjö

Lämna ett svar