Alla till Arenan!

Då närmar vi oss äntligen lördag och veckans stora höjdpunkt. Den tyska mästaren och serieledaren Rhein-Neckar Löwen kommer på besök i vårt kära Colosseum. Ett RNL med fyra svenska spelare i truppen, och inte minst då våran egen Jerry Tollbring. Colosseum verkar sakta men säkert gå mot slutsålt, vilket vi verkligen hoppas på!

Ni på läktaren kommer som vanligt spela en stor roll imorgon, mot ett stjärnpackat RNL större roll än vanligt. Därför uppmanar vi i Södra Kurvan alla att ge allt och lite till imorgon. Det är ni som kan vara skillnaden mellan en seger och en förlust. Det kan vara just du där på E2 som gör skillnaden för laget. Spelarna uppskattar ditt stöd mer än du kan ana, så alla brandgula, nu går vi tillsammans och bär fram laget! Imorgon behöver alla vara lite ”El Loco”, både spelare och publik behöver ta fram galningen i sig själv, visa det där extra hjärtat och kriga för att vinna varenda närkamp, springa den där extra metern. Vi såg inte minst i matchen mot Zagreb hur publiken kan förändra matchbilden, sista kvarten där var magisk och det var vi på läktaren tillsammans med laget som gjorde det möjligt.

bb140503bb931

Nu när det är sagt kommer lite info om morgondagen!

Som vi berättade för några dagar sedan som kommer vi ladda upp på entrétorget, för mer info läs föregående inlägg. Det kommer även bli uppsnack inför matchen och ”Gudfadern”, Dick Tollbring kommer på besök. Uppsnacket drar igång 16.40.

Vi har även fått in en ny ramsa, våran eminente skribent Daniel Sirensjö har suttit och filat mellan matchrapporterna och numera har våran kantartist Tim Sörensen en egen ramsa:

Melodi: Markoolios ”Mera mål”

Här kommer Tim, Tim, Tim, Sørensen
Och se, nu stegar han förbi!
Här kommer Tim, Tim, Tim, Sørensen
Och mål, det kommer det att bli!

Har du inte köpt biljett till imorgon så är det hög tid, det finns fortfarande några platser kvar. Även hos oss i Södra Kurvan finns det platser kvar och är du intresserad av att spendera din lördag med oss och hjälpa laget mot seger så tycker vi att du skickar ett mail till info@sodrakurvan genast och säkrar din plats inför morgondagen!

Vi ses imorgon! Nu laddar vi och gör oss redo för Oktoberfest i Arenan, vi gör oss redo för att tillsammans få den tyska giganten på fall! För det är vi som är IFK Kristianstad, vi säger välkommen till Colosseum, välkommen till vår borg, Rhein-Neckar Löwen!

/André Sjöberg, Södra Kurvan 

Lämna ett svar