Säsongens spelare!

Då var det dags att rösta fram säsongens spelare igen! Det är 4:e året Södra Kurvan delar ut sitt pris till säsongens bästa spelare. Markus Olsson har tagit hem det två gånger och förra året tog en viss målvakt hem det.

Föregående år har vi i styrelsen valt ut 3 stycken som ni kan rösta på, i år nominerar vi lite fler än vanligt då det finns så pass många som gjort bra ifrån sig i år.

Omröstningen stänger kl 15.00, måndagen den 20/4.

Leo Larsson

leo-larsson-12-portrait

Leo kom från Ystad och var tänkt som backup till Beutler, men säsongen har varit kaosartad på målvaktssidan och det är Leo som klivit fram och känns nu som ett självklart förstaval i målet! Han har även växt fram och blivit en publikfavorit.

Daniel Lindgren

daniel-lindgren-2-portrait

Vår försvarsgeneral som är en stor favorit här i Kristianstad. Han är en stor ledare som aldrig sviker laget eller fansen.

Fredric Pettersson

fredric-pettersson-18-portrait

Fredrik har verkligen haft ett bra år, det kvittar hur många som hänger på hans rygg när bollen ska in i mål ska det in i mål. Även en bra försvarsspelare som är tung att möta.

Markus Olsson

marcus-olsson-4-portrait

Markus fick göra VM-debut i år, bara det är värt en applåd. Markus ligger som vanligt högt i MEP ligan och har ett fruktat skott. Har även blivit en bättre försvarsspelare.

Andreas Cederholm

andreas-cederholm-21-portrait

Cederholm har precis som många andra i laget tagit ännu ett kliv framåt i år, han kliver ofta fram när det behövs som mest.

Johan Jepson

johan-jepson-15-portrait

Allas vår ”El Loco”. Stor publikfavorit, en spelare som alltid ger allt för laget. Har i år fått en viktig roll och gått in och vänt flera matcher.

Jonathan Stenbäcken

jonathan-stenbacken-6-portrait

Det blev tyvärr bara en säsong för Stenbäcken. Men han har haft en bra säsong, när axeln vill så är det ingen som kan stoppa Jonathan, helt klart en av Elitseriens bästa spelare.

Kristian Björnsen

kristian-bjornsen-7-portrait

En av lagets norrmän. Är den som satt mest avtryck under sin första säsong i Kristianstad. En säker avslutare och en strålande straffskytt.

Jerry Tollbring

jerry-tollbring-17-portrait

Jerrys första säsong i IFK har varit väldigt underhållande. En spelare med en otrolig bredd på sitt avslut. Har även en fantastisk speluppfattning som han visar upp gång på gång.

Säsongens spelare 2014-2015?

Tack för din röst!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Antal röster: 1 009

Loading ... Loading ...

Lämna ett svar