Biljett/reseinfo/efterfest!

Biljetter/Resa
Ikväll är det dags för det årliga telefonväkteriet. Som vanligt kommer vi ringa runt och erbjuda vårt finalerbjudande till våra medlemmar. Vi går som vanligt i en turordning efter hur många bortamatcher man varit med på, hur mycket vi anser man tillfört under säsongen. Vi ska ses 18.00 och hoppas komma igång direkt, så glöm inte att ha ljud på telefonen.

Vi har 200 biljetter tilldelade oss i Södra Kurvan. Vi kommer ha bussar som avgår från Kristianstad Arena 9.30 på Lördag, alla bussar kommer stanna på Lilla Torg i Malmö och släppa av oss för vår uppladdning där. Klockan 14.00 blir vi sedan hämtade för avfärd mot Malmö Arena och finalen. Sedan blir det hemfärd när allt annat är klart!

För er medlemmar som redan köpt biljett, skicka gärna ett mail(info@sodrakurvan.se) till oss så vi inte behöver ringa er. 

Efterfest
Väl hemma i Kristianstad har vi bokat in efterfest på O’learys, då det även är FA-cupfinal på Lördag kommer det vara mycket bokat när vi anländer till stan. O’learys kommer därför öppna upp ”Grannen” för våra medlemmar, där man brukar ha sin nattklubb.
Anders Andersson och Anders Olsson kommer vara kvällens DJ:s och det kommer bjudas på tilltugg.

Det kommer bara finnas 100 platser, därför är det först till kvarn som gäller. Efterfesten kommer kosta 100 kr. Anmälan sker på info@sodrakurvan.se, senast torsdag.
Betalning sker genom swish/bankgiro till oss när ni fått bekräftelse på att ni får plats. Det kommer sedan finnas en gästlista i entrén när vi anländer.

Bankgiro: 176-9843

Swish: 123 346 78 42

/André Sjöberg, Södra Kurvan

Lämna ett svar