CL-Fest!

Lördagen den 24:e Mars, 2018. 
Colosseum.
IFK Kristianstad-Flensburg-Handewitt.

“Are You Not Entertained?”

Då var snart dagen här! Efter en fin start på slutspelet här hemma i Sverige är det nu dags för våra brandgula krigare att gå in åttondelsfinalen i Champions League.  På besök som ni alla vet har vi inga mindre än Flensburg. Våra vänner från stranden står nu som motståndare i handbollsvärldens finaste klubbturnering! Ett lag med en stor koppling till Sverige efter många år med Ljubomir Vranjes vid rodret, som även nu efter ”Ljubo” har en stor svenskkoppling med fem svenskar i laget däribland EM:s MVP, Jim Gottfridsson. 

Men nog om Flensburg, det är en historisk dag för vårt IFK Kristianstad som efter ett par år där vi fallit på mållinjen att ta oss vidare från gruppen, äntligen tagit steget.

Arenan öppnar som vanligt 2 timmar innan match, alltså 16.00. Då börjar även festen i Södra Baren. Dagen till ära har vi bokat in stans bästa trubadur Linus ”Flingan” Flink, skaparen av ”Brandgula hjärtan”. Så förbered er på att allas brandgula hjärtan kommer taggas igång. Se till att vara på plats och ladda upp tillsammans på bästa sätt! Vill man fortsätta festen efter match kommer även Linus spela i Arena-restaurangen efter.

3535048_2048_1152

Vi har även tillsammans med IFK bokat in ett uppsnack, uppsnacket kommer vara på entréplan i vanlig ordning och dra igång 17.15. På besök har vi Christian Albinsson som har gjort en hel del intressanta saker i handbollens tecken, han var med och skrev Ljubomir Vranjes biografi, var med och gjorde ”Bengan Boys” dokumentären, och på senare år varit involverad i ”Avkast-podden” och handbollsmagasinet Avkast.

1_2654745

Är det så att någon missat köpa biljett så finns det fortfarande chans att stå med oss. Maila oss på info@sodrakurvan.se för info om hur ni ska gå tillväga!

Med det sagt så vet ni vad som händer innan match. Under matchen är det upp till er, oss och våra krigare på planen att göra detta till en ännu större höjdpunkt än ”bara” en åttondel. Tillsammans kan vi göra allt. Så det är viktigt att alla är taggade och tillsammans hjälper vårt lag till nya höjder!

Vi i Södra Kurvan hoppas att alla i Colosseum denna kväll är redo att ge allt för laget. Denna kväll finns inga ursäkter, det är all-in som gäller. Ett fullknökat Colosseum på en lördag, med kanske klubbens största match någonsin, ja ni fattar. ALL-IN!

/André Sjöberg, Södra Kurvan

Lämna ett svar