Dags för Oktoberfest!

Hej alla brandgula!

På fredag är det dags för nytt EHF-kval, motståndet är RK Maribor Branik från Slovenien. Första matchen spelades i söndags nere i Slovenien och slutade med förlust för IFK med en boll, det var en jämn match som båda lagen kunde vunnit. Intresset för EHF har varit dåligt i jämförelse med Elitserien och vi i Södra Kurvan vill se ändring på det. Det är många bra lag som kommer hit och det är alltid kul att se vad motståndarna runt om Europa har att bjuda på.

På fredag har grabbarna ett bra läge att ta sig vidare till nästa omgång och som vanligt betyder vi på läktaren en hel del. I år är fredagsmatcherna få och vi vet alla vilken fest vi kan skapa tillsammans, så på fredag är det dags att dra sig upp ur soffan, på med era brandgula plagg och vallfärda till Colosseum! IFK passar på att bjuda in till Oktoberfest så utgångsläget känns mycket bra.

Passar även på att påminna om slaget i Lund den 24/10!
Vi har i nuläget fyllt en buss men känner att vi absolut kan fylla en till!

Vi i Södra Kurvan har som sagt ett erbjudande till våra aktiva medlemmar:

För endast 120 kr så erbjuder vi buss+biljett till denna match, alltså halva priset. Bussen avgår 17.00, matchstart 19.00. Vi kräver att ni är aktiva medlemmar, är man inte det så har man fortfarande chansen att bli det. Klicka bara på fliken på hemsidan och bli  aktiv medlem direkt. Anmälan sker senast tisdagen den 21/10, anmälan är bindande.

/André Sjöberg, Södra Kurvan

 

Lämna ett svar