Det är långt ifrån över.

Det som började så bra har nu i 2 matcher gått dåligt och har gett IFK en rejäl tankeställare. Efter en tids fokus på domarinsatser så nådde det sin ”peak” senaste matchen i Kristianstad, jag tror ingen i Colosseum var nöjd, inte ens Lugi. Men det lägger vi bakom oss tillsammans med dessa 2 förluster.

Nu riktar vi fokus på fredagens drabbning i biblioteket, det är vinna eller försvinna och vi har sett IFK kliva upp några steg innan när det har behövts. Vi hoppas att det är många som tar sig till Lund för att hjälpa fram laget. Det ryktas om att Lugi har valt att göra allt för att få dit så få av oss som möjligt, rädsla för brandgul invasion.
Något positivt är att det  känns som att flera spelare i laget är väldigt taggade, Beutler är en av dem, läs.

Något annat kul är att Lugi’s fans bjudit in oss till Lund lite tidigare på dagen, tyvärr kunde inte våra bussar köra tidigare än 17.00 så tyvärr blir det ingen stor supporterträff för oss i Södra Kurvan. Men vi är några st som kommer åka ner tidigare under dagen och är ni intresserad så säg till. 16.30 kommer Lugi-fansen samlas på Harrys vid stationen, då är alla välkomna dit, tanken är att vi sen går tillsammans till biblioteket, 18.30. Vi tackar så mycket för inbjudan.

Sen ger vi allt för att denna säsong  inte ska vara över, tillsammans med laget ser vi till att vinna både på plan och läktare! Sist var det en brandgul seger på läktaren(3-0) men denna gång krävs det  även på planen.

20140507_185438 20140507_185442 20140507_193437

Glöm inte era lånekort!

Våra bussar avgår alltså som planerat vi 17.00, vi har 2 och IFK 2, så se till att komma med på rätt buss. Vi har fortfarande 1 plats kvar på bussen, och 4:a extrabiljetter för er som kan ta er till Lund själva. Så maila sodrakurvan@gmail.com vid intresse.

Nu ser vi till att ordna ännu en match i Colosseum denna säsong!

/André Sjöberg, Södra Kurvan

Lämna ett svar