Färga Lund brandgult.

Då kan man äntligen andas ut… för en kort stund…

Det blev en rejäl överkörning som avslutning på kvartsfinalserien mot Hammarby. En andra halvlek där IFK visade att man är det bättre laget och helt enkelt körde över sin motståndare. Tack till Hammarby som bjudit upp till dans och gett oss både spänning och underhållning på hög nivå.

Gårdagens match vanns alltså komfortabelt med 29-18. Något jag bad om inför matchen var att Olafur skulle vakna ur sitt tillfälliga koma…
Det kan man verkligen säga att han gjorde, det var ett riktigt vulkanutbrott vi fick se från ”vår” islänning, 12 bollar stänkte Olafur in. Jag bad även om att Beutler skulle vara den vägg bara han kan vara, vi fick även där ett positivt svar, fortsätt så!
Även stort beröm till nummer 8:a för en mycket stark insats, nu tar vi upp det ännu en nivå och gör allt för att stå i Malmö Arena den 24:e maj.

Som väntat så valde Guif, Alingsås som motståndare i semifinalen vilket gav oss det vi ville ha, Lugi. Vi har en semifinalserie framför oss som kommer bli rafflande. Vi kan vänta oss målsnåla, tuffa matcher som säkert kommer avgöras i slutminuterna. Vi kan vänta oss en helt galen publik hemma i Arenan som kommer vara bättre än nånsin! Vi förväntar oss även en hel brandgul vägg i ”biblioteket”. Lugi startar sin biljettförsäljning imorgon, onsdagen den 30/4, 13.00 så var redo så vi i vanlig ordning får hemmaplan även i Lund (gäller er som inte åker med Södra Kurvans eller IFK:s bussar).

Första hemmamatchen spelas redan nu på lördag, den 3/5, matchstart 16.00. Biljettsläpp sker på fredag, 15.00 för er som inte har säsongskort. Om man inte kan närvara eller inte får biljett så kan man följa bataljen på SVT1. sändningen startar 15.50.
Vi i Södra Kurvan tänker börja vår uppladdning på Bånken (väntar besked från Bånken om tider).

Första bortamatchen spelas onsdagen den 7/5. Det kommer självklart gå supporterbuss till Lund för våra medlemmar, avgång 17.00. För 250 kr får man resa+biljett. Skicka mail till sodrakurvan@gmail.com för att anmäla dig (anmälan är bindande, skriv med telefonnummer och medlemsnummer), vi vill ha er anmälan senast lördagen den 4/5.  (För er som inte är medlemmar kommer även IFK anordna bussar till Lund).

FULLBOKAD BUSS. 

Mot Malmö!

/André Sjöberg, Södra Kurvan

Lämna ett svar