Finaldagen närmar sig!

Då är vi snart där, dagen vi alla väntat på. Dagen då vi ska försvara vårt guld i en brandgul Malmö Arena. Dagen då allas vår ”El loco” ska höja ännu en buckla i luften!

Vi i Södra Kurvan är i full gång att planera allt inför söndag. Efter gårdagens biljettutdelning är det nu dags att koncentrera sig på söndagen.

Många frågar var det ska laddas upp och vi har kommit överens om att samlas på ”Möllan” i Malmö. Vi har förberett en pub för vår ankomst, Möllevångstorget har gott om pubar och gott om uteserveringar om vädret tillåter. Det är även 5 minuters gång från triangeln, så man har nära och bra till tåget. Tyvärr blir det svårt att ha en marsch liknande den i Göteborg, så vi hoppas alla vill samlas och ladda upp med oss.

Vi kommer börja dagen på Mascot, och en del av oss kommer vara på plats runt 11.30! Vi har en liten rabatt på en meny med mat och dryck, återkommer med mer info om det är något ni behöver veta! http://www.restaurangmascot.se

Alla är självklart välkomna!

DSC_0433_2010-04-12_10-30-59_640x425

Vi tänker vi lämnar mot Malmö Arena ungefär 14.45 för att sedan fortsätta uppladdningen på plats inne i Malmö Arena. Sen är det dags att tillsammans med laget bärga hem guldet till Kristianstad!

När vi kommer hem till Kristianstad håller Bånken öppet för finalfest, fritt inträde!
Om allt går som det ska hoppas vi så många som möjligt sluter upp på Bånken och gör det vi alla så gärna vill! Så när ni landar i Kristianstad så vet ni vart ni ska ta vägen!

En sista sak! Glöm inte kolla IFK:s träningsmatch mot IFK Ystad ikväll, 19.00 i A-hallen! Gratis inträde, nu ger vi grabbarna en sista push innan vi är på plats i Malmö Arena! Det kommer även finnas finaltröjor att köpa ikväll i Arenan, 150 kr! Ta med kontanter.

/André Sjöberg, Södra Kurvan

 

Lämna ett svar