Första inlägget!

Såja gott folk! Nu närmar det sig säsongsstart med stormsteg. Hoppas att ni har haft en skön sommar trots att vädret varit sådär bra. Vi har passat på att skaffa oss en blogg som vi ska samköra ihop med Södra Kurvans facebook-grupp. Här kommer vi att lägga upp texter/bilder/videoklipp. Ett perfekt sätt för er att följa med som får förhinder att vara på plats, hemma som bortamatch. Ni kommer kunna kommentera inläggen precis som på facebook osv. Vi har även skaffat en gästbok här där alla kan skriva.

I samband med detta passar vi på att påminna er om att vi har som avsikt att bilda en egen förening p.g.a. att vi vill försöka utveckla vår supporterverksamhet. Detta beslut skedde i samråd med IFK Kristianstad 2012-08-16. Så vi kallar därför med lite kort varsel till årsmöte redan nu på tisdag (den 21/8). Detta är för att vi ska hinna starta upp föreningen innan säsongen drar igång. Alla medlemmar och blivande medlemmar är varmt välkomna att deltaga i detta första årsmöte. Vi kommer bl.a. att ta upp beslutande av styrelse o.s.v.

Plats: IFK Kristianstad teorisal i källaren i den gamla idrottshallen kl: 19:00!

Hoppas att ni som går i tankarna om att bli medlemmar inte drar er för att höra av er. Ni behöver trots allt inte sitta på Södra Kurvans sektion för det. Även om vi gärna vill växa på läktaren också 😉 Men det är fritt val! Hoppas vi ses på tisdag!

Mvh / Södra Kurvan

Lämna ett svar