Fortsättning följer…

Nu tror ni väl inte för allt i världen att Södra Kurvan kommer gå i ide bara för att vårt kära lag åkte ur slutspelet? Ni tror väl inte vi bara sätter oss ner och inväntar en ny säsong?

Nej då! Det är nu slut på gråtandet i kallduschen!

Södra Kurvan har grejer i pipelinen! Aktiviteterna fortsätter!

Till att börja med kommer några av oss åka ner till Malmö på lördag och närvara vid SM-finalen. Idioti tänker vissa? Vi ska helt enkelt dit i första hand för att främja supporterkulturen och umgås med supportrar från Blåljus (Alingsås-supportrar) och från Lugi. Kärlek på läktaren! Här vill Södra Kurvan passa på att tacka Kulan m.fl. för senast, det va mycket trevligt på Harrys! Till råga på allt tittade Giovanni förbi och sa hej, rätt skoj! Hoppas det är fler som tänker åka ner till Malmö och visa upp vilka det är som regerar på läktaren, nämligen de brandgula!

Ni kommer även att kunna se Södra Kurvan på Åhus Beachhandboll i sommar, även detta år som spelande lag! Här får jag uppmana alla som normalt spelar, som vi brukar heja på, att komma och heja på oss!

I samband med beachhandbollen kommer IFK att spela en kort träningsturnering mot Ystad, Lugi, men framförallt mot Flensburg. Missa inte det, det är alltid lika skoj att se tysk handboll på svensk mark!

För er som missade det inför tredje semifinalen, så har SK börjat med egna supporterprylar. Det som säljs för tillfället är halsduk (200 riksdaler) och t-shirt (150 riksdaler). Kravet är förstås att ni är medlemmar i Södra Kurvan, då får ni köpa dessa grymt fina ting.

Om vi blickar ännu längre framåt jobbas det febrilt inför nästa säsong och ni kommer säkert att kunna se lite förändringar inom föreningen. Håll till godo, va nyfikna, info kommer! 😉

Avslutningsvis vill jag rikta ett STORT JÄVLA SUPERTACK till Lars Möller Madsen, Olafur Gudmundsson och Herdeiro Lucao som lämnar klubben!!! Killar, ni är guld värda, synd ni inte fick ta ett innan ni lämnade! Södra Kurvan önskar er all lycka och framgång både spelmässigt och privat! Hoppas vi ses snart igen!

 

/Tobias Johnsson, Södra Kurvan

En reaktion på ”Fortsättning följer…

Lämna ett svar