Handbollsfest den 9:e Januari.

Klack för KHK och Sveriges herrar.

Fredagen den 9:e Januari är det handbollsfest i Arenan, Svenska herrarna med Markus Olsson genrepar mot Island inför VM och Kristianstads damer, KHK ställs mot Kärra HF i ett toppmöte i Allsvenskan. Det börjar bli fullt i Arenan och vi i Södra Kurvan har blivit erbjudna 50 biljetter som kommer kosta 50 kr st, det kommer även delas ut klack-tröjor till Sverigematchen. För att köpa en sådan biljett krävs det såklart att man gör sitt för att heja fram både Sverige och KHK. Så är du intresserad av att göra just detta, skriv ett mail till sodrakurvan@gmail.com och anmäl dig. Vi har inget krav på att du är medlem i SK men är trycket stort så har medlemmar förtur, så skriv om du är medlem i anmälan.

Biljetterna hämtas i biljettkassan, du säger ditt namn så köper du din biljett. Första matchen börjar 18.00 så vi rekommenderar att ni är där i tid.
handboll

Vi i Södra Kurvan kommer under uppehållet smida nya planer inför resterande del av säsongen. Vi passar även på att ge er där ute en utmaning att lämna in förslag på ramsor och sånger. Idéer uppskattas alltid och kanske just din ramsa/sång kan bli nåt vi kan använda.

/ André Sjöberg, Södra Kurvan

Lämna ett svar