Hett Skånederby

Ikväll smäller det! Skånes hetaste derby äger rum i det vi kallar Biblioteket. Ett bibliotek som vanligtvis är helt knäpptyst, dock ej idag. Idag kommer vi med den brandgula festen och ljudvolymen!

Vårt brandgula lag ser ut att vara i bra form, trots det skadedrabbade läget. 6 raka vinster i elitserien och avancemang i EHF-cupen sen vi senast mötte Lugi. Ett Lugi som vi förlorat för många raka matcher emot. En sådan svit kommer självklart inte stå sig efter kvällens drabbning.

Lagergren har fått en bra uppsving med sitt spel på M9 och har spelat grymt bra de senaste matcherna. Vi får hoppas att det håller i sig!

Cederholm och Olsson bombar på som vanligt! Vi kommer ha nytta av deras snabba fötter ikväll mot Lugis tunga försvar.

Kanterna känns säkra, likaså kontringarna och Bjørnsens straffar kan man inte annat än hylla, 18/19 = 95%. Fortsätt så Kong Kristian!

Det gäller att vinna matcherna i matchen ikväll och den mest självklara är läktarmatchen. Den vinner vi alla dagar i veckan! Kom igen nu brandgula supportrar, stå upp för ert lag! Skrik er hesa! Peppa fram vårt lag och ta den viktiga skalpen i (kött)Färs & Frosta!

Vi ses på sektion D!

Lämna ett svar