Hur är det med Stenbäcken?

IFK-LUGI 24-25 (12-13)

Andra förlusten i arenan den här säsongen, bägge gångerna med uddamålet mot LUGI! Besvikelsen var dock betydligt större efter den första som var säsongspremiären. Nu är IFK redan klara seriesegrare medan gästerna spelade för en slutspelsplats. Det tillsammans med avsaknaden av Olsson och Stenbäcken vägde tyngre än hemmastödet. Just Stenbäcken är det som bekymrar mest. Ett anfall, sen utgick han med skadad axel och spelade inte mer. Hoppas att det inte är så farligt, och att de tog det säkra före det osäkra och vilade honom. Men känslan är att slutspelet är i fara. Scheisse!

Matchen började med ett tamt IFK som inte stack in näsan och lät LUGI dra ifrån till 1-5, men en Ola-timeout ändrade på det och vips så stod det 6-6 och det var match igen. Resten av matchen skiljde det som mest 2 mål mellan lagen. Små marginaler avgör och ingen hade klagat om IFK kvitterat i sista anfallet. Oavgjort hade känts rättvist.

Det positiva idag var Dahls räddningar. Borde kanske tagit någon av Zorans skott, men gjorde å andra sidan många fantastiska frilägesräddningar. Cederholms avstämda skott i krysset till 22-22 ökade inte chanserna att han stannar i IFK nästa säsong.

Det negativa var så klart skadan på Stenbäcken. Det skulle kännas fruktansvärt orättvist om han missar slutspelet innan han lämnar IFK.

LUGI-TV har passerat alla anständiga gränser nu. Hur kan det komma sig att TV4 Sport ständigt och jämt visar LUGI? Det finns ju trots allt 12 lag till att visa upp i Elitserien. LUGI är ju knappast elitseriens bästa lag, inte heller något lag som lockar stor publik. Snälla TV4 Sport förklara er! Det blir också en märklig känsla när matcherna kommenteras av LUGI-tränaren. Missade du LUGI-TV idag? Ingen fara, på söndag sänder TV4 Sport så klart en LUGI-match igen!

En reaktion på ”Hur är det med Stenbäcken?

Lämna ett svar