IFK 1 Orange – Minden 1, 10-10

Åhus Beachhandboll
Weblink Elitklass, omgång 8
23/7, 15.15

Det verkar som oavgjort är melodin för IFK idag. Även i nästa IFK-match i åttonde omgången slutar oavgjord.

Minden vinner uppkastet men Johannes tar bollen och sätter enkelt 1-0. Leo räddar med en fotparad och Johannes nätar igen, 2-0. 3-0 görs av västspelaren så 3-1 sätts i tom bur.

Olafur skjuter studs i ribban och Minden kan gå ikapp till 3-3. Nästa ribbskott kommer från Johannes men IFK tar returen och Anton sätter 4-3. Minden kvitterar. IFK missar inspel till linjen men Minden kastar i ribban på det tomma IFK-målet. Ny chans till tysk ledning efter att IFK kastar bort bollen i anfall och den tar de, 4-5.

4-5 blir 5-5 av Leo i tom bur. 5-6 blir 6-6 genom Johannes. 6-7 blir inte 7-7 eftersom Anton skjuter stolpe utsida med fyra minuter kvar. Leo räddar och nu skjuter Johannes återigen i stolpe men studs i mål ger 7-7.

Minden går för tomt mål men IFK bryter och Olafur gör genombrott och ger IFK ledningen 8-7. Minden kvitterar, Johannes fintar pass men går på eget avslut och sätter 9-8 med två minuter kvar.

Minden kvitterar och Henningsson skjuter ribba ut. Ledningen Minden 9-10. Johannes kvitterar 10-10 och Minden går för ett segermål. Västspelaren har läget men tvekar och passar ut till kanten som gör en stürmerfoul och bollen till IFK. Olafur satsar på ett underarmsskott men studsen går inte in. Matchen slutar oavgjord och lag 1 Orange halkar ned till plats 5 bakom Rimbo.

En omgång återstår av serien innan slutspelet börjar med kvartsfinalerna kl 19. Nu kan ni gratis se alla matcherna från Centercourten via webbsändning.

http://bambuser.com/v/6381587

/Eder utsända Daniel Sirensjö

Lämna ett svar