Ingen aning

HK Malmö – IFK 2 (4-10), SG Flensburg Handewitt – IFK 1 (8-8)

Åhus Beachhandboll
21 juli 2018
Omgång 3
Publik: Ingen aning

Det berättades till höger och vänster om att Kristianstadsbladet sände Elitklassen via YouTube. Perfekt då matcherna ikväll krockar med ett 15-årskalas för barnens kusin här i Åhus. Såg de tre första matcherna på plats på beachen, skrev om dem på bloggen och pinnade sen hem på cykeln till Transval för ett snabbt depåstopp för att snygga till mig i hettan och sen upp på cykeln till Vattentornsområdet. En konst att cykla för att hinna till matchstart utan att bli svettig. In på kalaset lagom till presentöppningen, sen knappa in mig på paddan för att casta sändningen från YouTube till TVn. Hann med två minuters marginal.

Trodde i min enfald att studiosnacket som pågick skulle brytas när Elitklassen återupptogs kl 16.30, efter en timmes speluppehåll, med matchen HK Malmö – IFK 2. Men icke. Studiosnacket fortsatte i lugn och ro. Det stoppades kl 16.45 och då antog jag att det var för att visa matchen SG Flensburg Handewitt 1 – IFK 1, men då klippte de in en inspelad intervju med en discjockey från i torsdags om regnproblemen i onsdags. Sen tillbaka till studion igen.

IFK 2 körde över HK Malmö med 10-4. Hur matchen var har jag ingen som helst aning om.

IFK 1 spelade oavgjort mot tyskarna från Flensburg, 8-8, i en antagligen spännande match. Kanske en kvittering i slutet, kanske en magisk räddning i slutsekunden? Jag har ingen aning.

/Daniel Sirensjö

Lämna ett svar