Kvartsfinaler

Första steget i slutspelet är nu taget! Det gick som önskat, vinst för IFK Kristianstad efter en jämn match. Det såg inte ut så till en början, där Hammarby tidigt tog ledningen och man kunde ana en del slutspelsnerver. Ola tog timeout och rättade till lite och underläget kunde hämtas in. Matchen fortsatte mycket jämnt där IFK hade ett bra försvarsspel samtidigt som man hade bra koll på Hammarbys kontringsspel.

Den stora skillnaden var de sista 10-15 minuterna där IFK hade mer ork i kropparna och dessutom hade man Herdeiro Lucao. Ett fenomenalt inhopp med 5 insläppta mål på 22 minuter slutade på galna 78 räddningsprocent! Tack för den insatsen!

En annan insats som vi vill tacka för är spelare nr 8. En fantastisk inramning av publiken, den bästa på länge! Vi hoppas på fortsatt samma stöd under hela slutspelet så vi kan lyfta vårt lag hela vägen!

Det var kanske de som noterade att vi denna kvartsfinal hade lite stöd av en ”udda” supporter i Södra Kurvan. En representant från Röda Havet. Vi tackar för stödet Mikael Karlsson Pyk och hoppas du var nöjd med upplevelsen!

Jag vill passa på att lyfta fram en annan händelse under matchen. Vårt budskap till IFK Kristianstad om att förlänga med LMM! Budskapet gick fram och uppskattades åtminstone av en person.

Nu blickar vi framåt och mot kvartsfinal nummer två som kommer bli en riktig tuff batalj uppe i Eriksdalshallen. Ett Hammarby som visat att de absolut är att räkna med har ett riktigt bra stöd hemma. Vi hoppas kunna hjälpa vårt lag lite på traven och skickar därför två minibussar med supporters upp till Stockholm. För dem som inte har möjlighet att närvara vid matchen kan vi tipsa om vår samarbetspartner Bånken, som visar matchen på storbild. Är du dessutom medlem i Södra Kurvan kan du få köpa supporterdricka förmånligt!

Till sist, glöm inte bort den tredje (och sista?) kvartsfinalen på söndag kl 16:30! Vi ses där!

Framåt brandgult!

/Tobias Johnsson, Södra Kurvan

Lämna ett svar