Let the battle begin!

Som brandgul har senaste säsongerna varit fantastiska på många sätt, som publik har vi blivit bortskämda med segrar, med finaldagar som varit fantastiska på olika sätt. Det finns några matcher som sticker ut såklart, några matcher där det som publik är lättare att tagga till, imorgon är en sådan match, och det är en match där vi verkligen behövs, varenda en av oss brandgula behövs!
Colosseum-by-night

Barcelona kommer alltså på besök i Colosseum, kanske det bästa laget IFK någonsin ställts mot. Arenan är mer utsålt än någonsin och vi i Södra Kurvan har aldrig tryckt in fler i klacken än inför imorgon. Vi möter som sagt ett av världens absolut bästa lag, vi börjar bli vana nu. Matcherna vi haft i CL i år är fantastiska, och IFK har stått upp fantastiskt mot flera världslag. Tyvärr har vi fallit på målsnöret flera gånger och tyvärr inte fått med lika många poäng som vi helt ärligt förtjänar.

Så imorgon, ni där ute. Ni är viktigare än någonsin, ska IFK ta poäng imorgon så krävs en felfri insats, och spelarna kommer ge allt, spelarna kommer ge blod, svett och tårar för att ta hemma detta! Så vi, ni, alla på läktaren måste tillsammans ge allt för vårt lag, imorgon krävs det att vi alla håller igång hela matchen. Sjung med i våra ramsor, klappa, bua, skrik, gör vad ni vill. Men gör allt ni kan för att bära fram laget och störa motståndarna till max.

Gå in med inställningen att detta är huvudnumret i Colosseum i år, detta är matchen alla väntat på! Tillsammans är vi starka!

At my signal, unleash hell! – Maximus

Nu lyfter vi taket! 

/André Sjöberg, Södra Kurvan

Lämna ett svar