Lugi borta!

Då var det dags för säsongens första Skånederby, måndagen den 21/9! Det är dags för ett besök i biblioteket för en dust med Lugi! Lugis egna chefs-bibliotekarie, Magnus ”Kulan” Bergqvist” har flyttat till Sthlm så tystnaden kommer vara påtagligare än någonsin. Så det är bara för oss i Södra Kurvan att störa akademikerna så mycket vi bara kan så sköter laget resten på planen!

Vi i Södra Kurvan har inför säsongen ordnat med nytt bussbolag, Bergkvarabuss som körde oss till finalen i Göteborg är vår nya partner! Alla som var med där märkte vilken klass det var på bussarna, och Sveriges bästa handbollsklack ska självklart åka så bra som möjligt.

Vi ordnar som vanligt med biljetter och det blir i ett paket med bussresan 250 kr! Så skicka din anmälan och häng med och stötta vårt lag!

Bussen avgår som vanligt från Arenan, avgång 17.00. Matchstart 19.00. Det är som vanligt aktiva medlemmar som har förtur så när du gör din anmälan skriv om du är aktiv eller passiv i rubriken, så vi kan hantera det enkelt. Vi har gott om biljetter så det ska inte vara några problem. Skriv även ert namn och ert telefonnummer i mailet. Anmälan skickas till info@sodrakurvan.se.

Då vi har tidspress från Lugi på biljetterna så vill vi ha er anmälan så fort som möjligt. Innan lunch på torsdag den 17/9, då man har sitt eget biljettsläpp.

Nu kör vi!

/André Sjöberg, Södra Kurvan 

Lämna ett svar