Luktar slutspel

Åhus Beachhandboll Weblink Elitklass

Dag 1, summering

Fem omgångar avklarade (av nio) och drygt halvvägs in i gruppspelet ser det ut som IFKs båda lag klarar sig till slutspel. LUGI leder klart med maximala 10 poäng, därpå följer fem lag inom ett poäng. Lag 1 till 8 går till slutspel, och med 5-6 poängs marginal ner till plats 9 och med 8 poäng kvar att spela om är kvartsfinalplatserna nära för IFK.

Tabellen

IFK lag 1 får lägga ner sitt namn The Underdogs för på plats 2 i tabellen är strålkastarljuset alldeles för skarpt för att kunna glida under radarn framledes. Lag 2 får godkänt, men inte mer, med tre vinster och två förluster.

Det tredje lokala laget, Åhus Handboll, har stått upp bra med två vinster (mot Rimbo HK och IFK Ysta) och en god chans på slutspel. Deras dag 2 startar kl 12:00 med match mot jumbon Hammarby IF, och en vinst där borgar för en trevlig dag i sanden.

Lördag 11:15 fortsätter spelet för IFK. Slutspelet startar kl 19:00 och finalen spelas 21:45.

I damklassen är Kristianstad HK fyra (av åtta lag) med två vinster och två förluster. Där går alla lag, i sann beachhandbollanda, till slutspel så serien handlar om att positionera sig inför kvartsfinalerna. De startar kl 18:00 och finalen är 21:30.

Från kl 15:00 sänds alla matcherna live på nätet.  https://bambuser.com/channel/ahusbeach

/Daniel Sirensjö

Lämna ett svar