Ny säsong, nya tag!

Då var det snart dags för säsongsstart, efter förra säsongens joggingtur som avslutades med en brutal överkörning av Alingsås i finalen i Malmö är det nu dags för en ny säsong. En säsong som kommer bli intressant med många lag som vill utmana.
En säsong med ännu ett CL, ett CL som känns ovisst och spännande, det blir många nya lag och många nya ansiktet som kommer på besök. Förhoppningsvis kan även vi hitta ett par passande destinationer i Europa att besöka i år.

Det är på många sätt ett nytt lag vi kommer få se på banan, efter förra säsongens succé stod klubbarna i rad för att ta spelarna ut i Europa.
Så vad har vi då att vänta oss av ”det nya IFK”, efter försäsongen är det inte helt lätt att veta. Tryggheten i att Ola Lindgren står på linjen är nog det som i alla fall får mig att känna mig någorlunda lugn, är det nåt vi vet är det att Ola vet vad han gör.

Något man fått se på träningsmatcherna är att vi har ett par riktiga speedkulor att se fram emot på kanterna. Vi har en ledare och pådrivare i Gunnar Stein som kommer visa sig otroligt viktig. Vi har två nya mittsexor som kommer göra livet surt för motståndarna både framåt och bakåt. Det känns även kul att vi fått se en del unga framtidsnamn kliva fram och visa att man vill vara med.

Igår bestämdes det att finalen spelas i Malmö även denna säsong, den 27/5, att det är en lördag är självklart än mer lockande och strävan efter ännu en final är stor, inte minst från oss supportrar som vill uppleva ännu en underbar, brandgul finaldag.

Även vi i Södra Kurvan har en del förändringar i vårt team. Vi har två nyförvärv och även gjort en del förändring inom styrelsen som ni kan se här på vår hemsida. Precis som i alla föreningar behövs det ibland förändringar för att få in nya tankar och idéer. Nytt för i år är att vi även skapat en tifogrupp med delvis medlemmar utanför styrelsen, som vi kommer arbeta tillsammans med, allt för att utvecklas och göra oss starkare inför framtiden. Är man intresserad av att jobba med tifo och har idéer är man välkommen att skriva mail till oss så skickar vi er vidare till ansvariga, info@sodrakurvan.se!

Som ni kanske sätt så har vi planerat in en upptaktsträff nu på fredag, 9/9. Precis som förra året så håller vi till på Harrys, precis som föregående år så kommer våra nyförvärv på besök för lite intervjuer och mingel.

För er som inte varit med innan som kan rekommenderar jag verkligen att man kommer dit,  det är ett perfekt tillfälle att kicka igång säsongen för oss supportrar, lära känna nyförvärven och snacka handboll! För att ta del av vårt mat-erbjudande krävs det att man är medlem i SK, som man även kan bli på plats, men vill man bara dit och lyssna på spelarna och ta något att dricka är man välkommen även som icke-medlem!

Så tveka inte att anmäla er! Alla är välkomna.

Södra Kurvans upptaktsträff 2016/2017
9/9, 18.00
Plats: Harrys Bar
Konferencier: Mikael Kik
0001
/André Sjöberg, Södra Kurvan

Lämna ett svar