Fredagsmatch, självklart blir det party!

Södra Kurvan arrangerar förfest!

Nytt för i år! På fredags- och lördagsmatcher, i elitserien, kommer denna säsong Södra Kurvan arrangera förfester i den södra baren i arenan(Södra Kurvans bar). Nu på fredag är det säsongspremiär och IFK tar emot Drott hemma i arenan. Från 17.30 och fram till matchstart är det förfest med liveband å supportersånger i Södra Kurvans bar, bandet kommer även spela vidare på efterfesten. Mer info om det hittar ni här.

Medlemmar i Södra kurvan har de vanliga förmånerna och om ni ännu inte är medlemmar så finns det självklart möjlighet att teckna medlemskap i anslutning till Södra kurvans bar redan nu på fredag. Hjälp oss sprida ordet att det är här supportrarna värmer upp och träffas så vi gemensamt kan ladda upp inför matchen där vi som vanligt ger allt vi kan på läktaren för att hejja fram vårt mästarlag!

Anledningen till att vi gör detta är för att stärka vårt supporterskap och göra Södra Kurvan mer tillgänglig för er som är intresserade av att engagera er eller bara få möjlighet att få en ordentlig uppladdning inför dessa matcher.

Förra säsongens succé med intervjuer innan matcher kommer självklart att återkomma även denna säsong men vi har valt att lägga detta arrangemang på söndags- och veckomatcher. Vi kommer då hålla till i den norra baren.

Väl mött

Södra kurvan, styrelsen

En reaktion på ”Fredagsmatch, självklart blir det party!

Lämna ett svar