Säsongens spelare 2016/2017.

Då var vi framme vid denna tid igen, semifinalspel, marschtider, säsongens spelare, solen tar mer och mer över vårt vackra land, lite som IFK Kristianstad.

Vår årliga marsch som en gång startades av IFK-bloggen kommer tyvärr bli svår att få till detta år. Vi har haft tur att pricka in helger varje år en lång tid nu. Vi filar på något men vet inte vad det blir än. Något ska det i alla fall bli!

Det blev som sagt Ystad i semifinalen, biljetterna som tilldelades oss och IFK gick i ett nafs. IFK har en full buss och vi har två. Räkna med en leverans av hög klass i Ystad!

Har du inte fått biljett till hemmamatcherna så har vi ett råd till dig, ställ dig med oss i klacken, sjung, skrik, gör allt du bara kan för att heja fram vårt brandgula lag! Maila oss på info@sodrakurvan.se för biljett.

Så var det dags för omröstningen av säsongens spelare. Som vanligt har vi i styrelsen röstat fram ett gäng spelare för er brandgula att välja på. Detta år är det följande. Röstningen stänger den 15/5, 12.00, dagen innan semifinal 3!

Vi har även valt att starta ett ”stipendium” i Södra Kurvans namn. Där vinnaren av säsongens spelare får skänka 5000 kr till välgörenhet. Spelaren väljer själv vart pengarna ska gå.

17-jerry-tollbring-f
Jerry Tollbring, det behövs inte någon större beskrivning för denna kille, ännu en säsong har Jerry trollbundit oss. Det finns få spelare som någonsin lyckats underhålla IFK-publiken på detta sätt. Han har tagit ännu en kliv denna säsong mot toppen av världen.

16-nebosja-simic-f
Nebojsa Simic, ”There’s a new generation coming, and i’m the f’cking leader”. Denna vägg som när han har dagen kan rädda precis vad han vill är självklart nominerad. Ännu en fantastisk säsong av Simo.

10-albin-lagergren-f
Albin Lagergren, Albin är numera Albin med hela Sverige, vilken säsong han gjort! Både för IFK och Sverige. En fantastisk utveckling för en härlig kille som alltid ger allt och lite till för sitt lag!

5-arnar-freyr-arnarsson-f
Arnar Freyr Arnarsson, Mannen som kom in väldigt sent i truppen, som med sitt krigarhjärta och sin talang fått hela Kristianstad att älska honom. 2 meter lång och en tofs i Zlatanklass, kan man annat än älska Arnar?

13-olafur-gudmundsson-f
Olafur Gudmundsson, Mannen som kanske hade det svåraste uppdraget någon fått på länge i IFK, ersätta ”El Loco” som kapten. Olafur har gjort ännu en fin säsong i den brandgula tröjan, inte minst i CL där han alltid kliver fram, som en kapten ska!

6-philip-henningsson-f
Philip Henningsson, för ett par år sedan hade vi vår gamla tränare Kenneth Andersson på besök, han berättade om Philip, som han såg som den största talang han tränat. Vi förstår precis varför, numera vet större delen av Europa vilken talang vi har i Philip!

9-stig-tore-moen-nilsen-f
Stig Tore Moen Nilsen, sist men inte minst! Stig Tore, vilken utveckling vi fått se under året. Som Jesper Larsson sa, han har utvecklats till en komplett spelare. Våren har varit helt fantastisk och Stig Tore hade en stor del i att vi slutade på toppen av HL detta år.

Säsongens spelare 2016/2017

Tack för din röst!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Antal röster: 625

Loading ... Loading ...

/André Sjöberg, Södra Kurvan

Lämna ett svar