Slaget vid Lund – ett av de blodigaste slag som stått på nordisk mark.

Hej kära medlemmar! 

Säsongen är igång för fullt och vårt brandgula lag har hittat vinnarspåret efter en dålig inledning. Imorgon kommer en viss Lucau på besök med sin nygamla klubb GUIF, en viktig match mellan två av seriens absoluta favoriter, ett tufft test för vårt lag.

Det närmar sig även ännu ett Skånederby, denna gång är det Lugi som står för motståndet. Fredagen den 24/10 är det dags att ännu en gång besöka biblioteket i Lund.
Vi i Södra Kurvan har ett erbjudande till våra aktiva medlemmar:

För endast 120 kr så erbjuder vi buss+biljett till denna match, alltså halva priset. Bussen avgår 17.00, matchstart 19.00. Vi kräver att ni är aktiva medlemmar, är man inte det så har man fortfarande chansen att bli det. Klicka bara på fliken på hemsidan och bli  aktiv medlem direkt. Anmälan sker senast tisdagen den 21/10, anmälan är bindande.

Då bortaresorna inte varit lika populära som vi är vana vid känner vi att det är dags att visa varför vi är Sveriges bästa handbollspublik. Det är dags för oss att ännu en gång färga Lund brandgult, och vad är mer passande än en fredagskväll!
Semi 2 i bibblan2
För er som inte kan hålla er tills den 24:e så kommer vi även erbjuda en resa till Göteborg, närmare bestämt Partille, där IFK ställs mot Sävehof. Matchen går av stapeln måndagen den 20/10, 19.00, bussen avgår 15.00 från Arenan. Det kommer kosta 260 för resa+biljett. Anmälan sker som vanligt till sodrakurvan@gmail.com. Senast fredagen den 17:e oktober, anmälan bindande.

P.S. Efter ”han kan Inge om handbolls” inlägg i Kristianstadsbladet valde vår kassör att ge svar på tal, kan läsas här.

/André Sjöberg, Södra Kurvan

 

Lämna ett svar