Tack Ola Lindgren!

För sju år sedan kom nyheten ut om att Ola Lindgren skulle ta över IFK Kristianstad, efter en lång tids rykten. Mitt under en svensk landskamp släpptes bomben. Några ur Södra Kurvan var på plats för att välkomna vår nya tränare. Ingen av oss kunde då ana var vi skulle stå idag, vad Ola skulle åstadkomma med IFK Kristianstad.


För drygt en vecka sen kom beskedet att Ola Lindgren kommer lämna IFK Kristianstad i sommar, det var ett tungt besked men man kände ändå en viss lättnad att vi skulle få avsluta säsongen tillsammans med vår guldmakare.

Idag kom beskedet att IFK och Ola bryter med omedelbar verkan.
Det är ett besked som sätter varenda brandgult hjärta i sorg. Det är svårt att ta in vad Ola gjort för föreningen under sina sju år som tränare. Likt när Nikolas Larsson valde att lämna är det nu en del av en epok som har sitt slut.

Vad som än kommer efter Ola så kommer den tacksamhet som man känner aldrig försvinna. Ola är och förblir en stor del av IFK Kristianstads historia, förmodligen den största kuggen i hjulet att ta oss till toppen av Svensk handboll. Utan Ola Lindgren hade vi aldrig varit där vi är idag.

Om man tänker tillbaks till var vi var för sju år sedan är det nog få som kunde tro vi skulle stå där vi gör idag. Vi hoppas självklart att det trots det abrupta avslutet finns ett brandgult hjärta som bultar hos Ola. För han ska veta att varenda brandgul supporter alltid kommer älska honom för vad han gjort för oss.

Vi hoppas nu att IFK tillsammans med oss supportrar kan ge Ola den avslutning han förtjänar med en avtackning förtjänt en KUNG, för det är precis det Ola är.

Tack Ola! Tack tack och åter tack!

/ André Sjöberg med styrelse

 

Lämna ett svar