Tagga slutspel!

Hej alla brandgula själar!

På lördag drar slutspelet igång som alla vet. Vi har som ni säkert läst planerat en marsch från Tivoliparken till Kristianstad Arena. Planen är precis som föregående år att vi ses lite tidigare i parken för att sedan tillsammans marschera mot Arenan. Vi i Södra Kurvans styrelse kommer vara på plats från 12.00 och framåt, planen är att runt 15.00 samlar vi ihop oss och tillsammans går mot vår hemmaborg. Vi får hoppas vädergudarna är med oss och ger oss en riktigt härlig lördagseftermiddag. För er som har annat bokat är ni väldigt välkomna att sluta upp med oss till 15-tiden.  Så se till att klä på er era brandgula plagg, ta med er en liten picknick och slut upp med oss i Tivoliparken!

20140503_150925

Som alla säkert vet så valde Ola Bajen även denna kvartsfinalserie, vi har en bra statistik mot Bajen och är självklart favoriter. Men man ska aldrig underskatta Bajen, man har ett krigande lag som är styrt av en av Elitseriens bästa spelare i Josef Pujol. Man har även på läktaren en fantastisk publik som kommer göra livet surt för våra brandgula krigare uppe i Eriksdalshallen.

Så en uppmaning till alla brandgula supportrar! Slut upp för laget och tillsammans ska vi ta oss fram till vårt efterlängtade SM-guld.

För er som är intresserade av en resa till Stockholm redan nu på tisdag(ser ut att bli tisdag) så kommer Södra Kurvan att anordna bussar/minibussar beroende på intresset för det. Det kommer bli subventionerade priser, vi kan inte säga exakt i nuläget då vi inte vet intresset för en resa. Men biljett och resa borde inte gå på mer än 200-300. Så anmäl ert intresse så återkommer vi så fort vi bara kan med info. Ni anmäler er till info@sodrakurvan.se. Vi vet att det finns en hel del brandgula även uppe i Stockholm, även ni är välkomna att anmäla ert intresse för biljetter så ska vi göra allt vi kan för att skapa en brandgul sektion som hjälper fram vårt lag.

Det är ni där ute som är IFK Kristianstad, glöm aldrig det! Nu börjar en ny resa mot ett SM-guld.

/André Sjöberg, Södra Kurvan

En reaktion på ”Tagga slutspel!

Lämna ett svar