Tillsammans är vi starka.

Handball Sport Verein Hamburg på besök, sug på den!

Imorgon kommer alltså den tyska giganten Hamburg på besök i Arenan, en match som betyder mycket både för spelare och oss fans. IFK går in i dubbelmötet med ett gott självförtroende efter nio raka segrar och serieledning i Elitserien. Hamburg har hemma i Bundesliga tre raka segrar och ligger för närvarande på en femte plats.

Detta är förutom en sportsligt stor utmaning en otroligt rolig lottning för oss supportrar, vi kommer vara 200-300 brandgula nere i Hamburg och stötta vårt lag. Därför är det viktigt att vi tillsammans med laget fixar fram ett bra resultat under morgondagen!

Vi på läktaren är viktigare än någonsin, och vi uppmanar alla brandgula att ge allt imorgon. Det ska vara väldigt svårt för ”tyskarna” att överhuvudtaget höra sina namn imorgon, vi ska inte underskatta publikens makt och vi kan absolut bli avgörande.
Innan IFK Kristianstad tog sig tillbaka till Elitserien och toppen, så var det sådana här matcher man drömde om, nu samlar vi ihop oss och visar upp hur Colosseum kan låta när alla tar i!

En trevlig nyhet är att IFK äntligen har fått ut både sin app och sin nya hemsida! Sidan hittar ni här. Södra Kurvan har fått en egen liten flik som finnes här.

Som sagt! Samla kraft så ses vi i Colosseum imorgon, tillsammans är vi starka.

/ André Sjöberg, Södra Kurvan

Lämna ett svar