Tyskt besök.

På söndag är det dags för en av säsongens höjdpunkter när Rhein-Neckar Löwen kommer på besök i Arenan. Vi förlorade borta med endast en boll i oktober och vi kommer alla ihåg slutet på matchen som RNL lyckades spela bort genom att kasta gris i cirka 1 minut och 40 sekunder.

Förra säsongens hemmamatch mot RNL tog IFK en av sina största skalper såhär långt då man vann med 32-29.

Räkna med två taggade lag!

Då det är en av årets höjdpunkter så uppmanar vi alla att komma tidigt och ladda upp med oss i Södra Kurvan på entréplan. Prova IFK:s nya tacobar, ta något att dricka och kom i rätt stämning. Tänkt på att första timmen är det 10% på mat och dryck på entréplan, så var på plats i tid!

Eller varför inte göra som Jepson och klä upp sig i Södra Kurvans nya halsduk och t-shirt!
16730108_1369879933064046_2277895995047353083_n

På IFK:s och Södra Kurvans uppsnack hälsar vi Ralf Lundberg välkommen. Ralf är Svenska Handbollsförbundets tävlingschef och vår eminente konferencier Hans Banke kommer säker att hitta intressanta och roliga vinklingar. Intervju startar 16.45.

Sedan är det dags att ge oss alla i publiken en spark där bak och visa varför vi är Sveriges bästa handbollspublik. Detta är en match där vi verkligen behövs för att hjälpa fram laget till ännu en bragd.

Matchen är även utsedd till ”Match of the week” i EHF Champions League. Det kan ni läsa mer om här.

/André Sjöberg, Södra Kurvan

Lämna ett svar