Uppladdning inför Celje 22/10!

Då var det snart dags för en ny hemmamatch i Champions League, denna gång kommer Celje på besök! Efter gårdagens snöpliga förlust så är det dags att vi på läktaren visar samma kämpaglöd som IFK gjorde igår.

Därför har vi i  Södra Kurvan planerat en uppladdning inför matchen som kommer vara på Biljardkompaniet på Söder. Vi drar igång 15.00, matchen börjar 19.00! Vi hoppas på många som kommer och laddar upp tillsammans och taggar igång inför matchen!

På menyn om man vill äta så finns det en Hamburgertallrik(Original) av högsta kvalitet(stans bästa enligt mig) och även ett vegetariskt alternativ, meny finns att hitta här, som medlem i Södra Kurvan har man en rabatt på 10% på hela sortimentet både innan och efter match den 22/10. Så se till att ha med ditt medlemskort.

För att göra det så enkelt som möjligt för Biljardkompaniet så vill vi att ni anmäler om ni ska äta till oss på info@sodrakurvan.se, senast den 20/10 innan kl 12. Vill man bli medlem så blir man det här.

big_461ea689-7cf9-486e-a3c8-797cfa221f2e

Även om man inte är medlem så är man självklart välkommen att ladda upp tillsammans med oss, men betalar då fullt pris, så se till att bli medlem.

Under matchen mot Zagreb var det en fantastisk stämning i Arenan och vi hoppas vi kan skapa en ännu bättre stämning i framtiden och hjälpa laget till fler värdefulla poäng!

/André Sjöberg, Södra Kurvan

Lämna ett svar