Vi tackar er!

4 riktigt tunga spelare lämnar oss efter denna säsongen. Vi i Södra Kurvan vill passa på att tacka för denna tiden! Det har varit ett enormt nöje och ett privilegie att se och uppleva er i IFK Kristianstad.

Magnus Dahl, du kom till oss under denna stormiga målvaktssäsong. Rätt in i truppen och axla ett enormt ansvar direkt. Brist på matchspel till trots kom du in i truppen snabbt och semifinalserien mot Ystad fick vi se dig blomma ut! Målvaktsmatchen mot Anders Persson vann du solklart! Du lämnar nu för Skjern i Danmark och vi vill önska dig all lycka och framgång! Ta väl hand om dig (och Markus)! Vi syns kanske i CL?

Jonathan Stenbäcken, en säsong hann du med i en brandgula tröjan. Du inledde starkt genom att teckna ett medlemskap i Södra Kurvan, riktigt skoj! Många var skeptiska till en början, men jäklar vilken kung du var i höstas! Du hade kunnat smuggla vad som helst genom vilken tull som helst i världen! Olyckligtvis har du fått dras med en del skador mot slutet. Du lämnar nu för Lemgo i Tyskland och vi hoppas att du kan vi kvitt dina skador och göra ett riktigt bra jobb även i Lemgo. Tack för denna tiden!

Daniel Lindgren, vår general. Du vann på kort tid våra hjärtan. I 2 år har du visat vilken kämparglöd du har, vilket hjärta du har och vilken fantastisk människa du är! Synd att det inte blev en fortsättning i den brandgula tröjan. Det kommer kännas tomt utan dig i försvaret. Vi kommer sakna dina blinkningar efter kontringsmålen! Du lämnar nu för Varberg och vi lovar att komma och hälsa på! Kanske tom ett möte på hemmaplan när Varberg tagit sig upp till Elitserien?

Markus Olsson, 7 år i IFK Kristianstad. 7 helt otroliga år det har varit! Dina genombrott, din spänst, dina vackra skott är det vi kommer sakna mest. Men framförallt kommer vi sakna din ödmjukhet och vinnarinstinkt. Sättet du avslutar din tid i IFK Kristianstad kan inte sluta lovordas. Det finns inget stopp på hyllningar som du är värd. Kort och gott så vann du guldet till oss, för jävlar i havet vilken match du gör!! Det är oförglömligt. Det är svårt att beskriva den tacksamhet som vi har till dig för det du gjort i IFK Kristianstad. Lycka till i Skjern, lycka till i landslaget och välkommen tillbaka till Kristianstad när du vill!

Tack alla fyra för denna tiden! Kärlek till er!

Lämna ett svar