Viktig avslutning.

Imorgon kommer RIK på besök i Arenan för säsongens sista seriematch. Det är en väldigt viktig match för vårt IFK och det är endast 2 poäng som gäller. Strax efter 20.30 får vi veta om vi kommit 1:a, 2:a, eller 3:a i serien, då får vi även veta vilka vi kommer ställas mot i kvartsfinalserien.

Det är ett RIK som kommer att hamna på en 7:e eller en 8:e plats i serien, som vi får på besök, så oavsett hur det går för RIK så är man ett av lagen som 1:an, 2:an och eventuellt 3:an har att välja på. Det är alltså ett eventuellt kvartsfinallag IFK ställs mot imorgon.
RIK kommer med 3 raka förluster i bagaget, man har dock ställts mot GUIF, Alingsås och Lugi, så det är en tung säsongsavslutning för Göteborgslaget. Man spelade dock jämnt mot både GUIF och AHK.

IFK har i sin tur sett bättre ut senaste tiden och det känns som man andas slutspelsluft, både på plan och läktare. Vi i Södra Kurvan hoppas publiken är lika pigg som senast för då får laget en rejäl boost, och för er som inte lärt sig ramsorna än är det bara gå in på fliken ramsor och börja plugga.

RIK är annars ett lag som IFK brukar ha lite problem med, och man har även förlorat ett par matcher. Men imorgon inför en fullsatt arena ska de inte ha något att sätta emot ett taggat IFK, som går för hemmafördel i både kvartsfinal och eventuell semifinal.
Senast fick vi se en magisk Cederholm som hittade nätet inte mindre än nio gånger. Förhoppningsvis visar han samma fina form imorgon, och då kan han bli riktigt intressant att följa i slutspelet.

Vilka ser ni där ute helst att IFK väljer/får i kvartsfinalen? Vad är era tankar om kommande slutspel?

Vi kommer även efter lottningen att se över eventuella bussresor till slutspelet, beroende på vart det bär av, så håll ögonen öppna.

/André Sjöberg, Södra Kurvan

2 reaktioner på ”Viktig avslutning.

Lämna ett svar