Ystad…

KAOS.

Ja vad ska man säga om gårdagens besök i radonrucklet? Ystad lyckades bjuda på så mycket kaos man bara kunde. Det var inte mycket som gick rätt till på plats i Ystad.

Det blir tyvärr ännu ett besök i Ystad men vi får göra det bästa av saken och färga rucklet brandgult. Vi förväntar oss självklart att det sköts mycket bättre nästa match.
Vi vill tacka alla som var med som gjorde vad man kunde för att alla skulle få plats och se matchen.

Bussresa:

Nästa bortamatch spelas tisdagen den 12 maj. Matchstart 19.00, bussen avgår 17.00.

Buss och biljett kommer kosta er 250 kr. Aktiva medlemmar har som vanligt förtur. Anmälan sker till info@sodrakurvan.se. Anmälan är bindande.

Du mailar ditt namn, ditt telefonnummer och om du är aktiv eller passiv medlem. Skriv Aktiv eller Passiv i ämnesraden så gör ni det lättare för oss.

Klackbiljetter.

Vi har även ett fåtal klackbiljetter kvar. Kravet för att få boka en sådan är att du ger allt och lite till på läktaren. Även den bokningen görs till info@sodrakurvan.se, skriv biljett i ämnesraden. Biljetterna kostar 100 kr.

Tidig matchstart på lördag då SVT ska sända. Vi drar igång vår uppladdning 14.45, uppsnack i norra baren som vanligt! Sist hade vi Flinck på besök och denna gång är det ingen mindre än Kent-Harry Andersson.

/André Sjöberg, Södra Kurvan

Lämna ett svar